Ugentlig klasse i Glasseriet  samt workshop i Horsens 27. - 28. september 2013 

Læs om de ugentlige klasser her og mere om workshoppen her  

 
Vink farvel til svedeture, ledsmerter, humørsvingninger.

 

Du kan gøre en masse for at opbygge og bevare din vitalitet og et godt helbred.

Det er DIN krop og DIT velvære og dermed også DIT ansvar at skabe det, der er den rette balance for dig gennem overgangsalderen, en fase i livet med betydelige emotionelle og fysiologiske udfordringer.

Mange går til lægen, når de mærker de første tegn, og det er min oplevelse, at der ofte ordineres kunstige hormonpræparater. Det kan bestemt være nødvendigt i nogle tilfælde, men de kan også have mange bivirkninger.

Et sundere alternativ eller supplement er Hormon Yoga Terapi – udviklet specielt til kvinder før, under og efter overgangsalderen, som en direkte vej til balance i hormonproduktionen.

De fleste er ikke klar over, at allerede fra 35 års alderen falder østrogenniveauet hos alle kvinder, og med alderen kommer følgerne, der varierer fra lette til svære problemer med svedeture, ledsmerter, humørsvingninger, vægtøgning, depression, stress, kraftige blødninger, vaginal tørhed, søvnløshed og hovedpine.

Yngre kvinder kan bruge Hormon Yoga Terapi fx. ved infertilitet, menstruationssmerter eller hvis blødninger helt udebliver.

Hormon Yoga er øvelser relateret til Hathayoga, åndedrætsteknikker, aktivering af kroppens energetiske lag der påvirker hormonproduktionen direkte og indirekte.

Går du op på måtten hver dag mærker du hurtigt virkningen - det tager en lille halv time, når først programmet er indøvet.

Jeg er certificeret Hormon Yoga Terapeut af Dinah Rodrigues, som har udviklet metoden.

 


 

Vær opmærksom på

hvis du er i tvivl, om du må lave hormonyoga, så spørg din læge. Fortæl, hvad det går ud på og at øvelserne påvirker dine hormoner.

Du er også altid velkommen til at kontakte mig - kontakt mig

Du bør blandt andet ikke lave Hormon Yoga - eller skal forinden tale med din læge........

hvis du:

  • er gravid

  • har/ har haft hormonrelateret kræft

  • har/har haft kræft, der ikke er relateret til hormoner (spørg lægen)